Biografi

Ønsker du at se en kronologisk oversigt over hvad der er sket de sidste år kan du trykke på denne linje. Skulle du dog være interesseret i mit CV kan det hentes ved at fortsætte på denne side

Færdigheder… 
Jeg har lært mange forskellige færdigheder mens jeg gik i skole. På handelsskolen lærte jeg ting som historie, erhvervsøkonomi, afsætning, matematik og mange andre emner.

På multimedia designer lærte jeg en lang række IT relateret evner. Ting som webdesign, grafisk design, web programmering, marketing, film analyse og meget meget mere. For mere information om Multimediadesigner uddannelsen besøg venligst deres hjemmeside.
Nogle af de emner på skolen jeg fandt mest interessante var: webdesign, webprogrammering, logo design, fotomanipulation, video redigering og fotografering. 

Min tid på universitetet hvor jeg læse Medialogi og Digital Design, fik jeg et videnskabeligt indblik i det vi lavede på Multimediedesigner uddannelsen. Det vigtigste man lærer på universitet er hvordan man arbejder videnskabeligt med et emne. Det vil sige, hvordan researcher man et emne, hvordan opstiller man en opgave, og hvordan formidler man resultatet til den rette målgruppe. 

Foruden de overstående færdigheder har jeg arbejdet med en lang række programmer og sprog: Java, Java for mobiles (jme), Eyes Web, Aftereffects, Flash, Java 3D, Maya, 3D studio Max, Pure Data, og Gamemaker. 

Største delen af de software produkter jeg har arbejdet med er på Microsoft Windows platformen (fra Windows 95 og frem til 7) tilmed har jeg arbejdet med Microsofts Office Pakkerne (fra Office 2000 til 2010). Af andre programpakker kan jeg nævne Adobe’s CS pakker (1-6) disse programpakker inkludere en række programmer med den jeg bruger mest er Photoshop, DreamWeaver, Flash, Illustrator og til nogen grad InDesign og Præmiere. Givet at dette bare er en lang liste over software, og ikke beskriver hvad jeg har lavet. Vil jeg anbefale dig at du kikker under projekter og uddannelse, hvor forskellige opgaver vil blive belyst.